lørdag 29. oktober 2011

Loppemarked - årets siste - kanskje...

Jeg har lært å være tidlig ute på loppemarked og i dag var det mange som hadde samme tanke som meg. Vi var sikkert en 3-400 stykker som ventet på at loppemarkedet skulle åpne kl.10:00. Det blir stemning av det kan du si. 

Fullt så ille var det ikke inne når folk hadde fordelt seg på de forskjellige avdelingene og da var jeg glad for at jeg var tidlig ute. Innen jeg var ferdig handlet var det langt flere som hadde funnet veien til kjøkkenavdelingen. 

Her er hva jeg fikk med meg hjem:
 En emaljert støpejernspanne fra Le Creuset 
hvite og isblå tallerkner fra Rörstrand, bestikk med treskaft og en firkantet skål fra Figgjo. Vel verdt turen ikke sant?

Blir snart å se på bloggen - med mat :)

7 kommentarer:

polkadot sa...

bra fangst!
C

Mat på Bordet sa...

Takk! Er ganske så fornøyd selv :))

Torill Solberg sa...

Ja. loppemarked er artig.Flotte ting du hadde funnet. Selv fant jeg forrige helg en ildfast form m lokk fra Figgjo til latterlige 20 kr, skal bake no knead brød i den, og igår fant jeg noen herlige gamle drammeglass som var fantastiske, skjønner ikke at folk kvitter seg med det, men artig for oss :)
Gleder meg til ditt neste matinnlegg :)

Mat på Bordet sa...

Å så heldig du var! Mat innlegg kommer snart - har nå ordnet med "lånekamera" :))

Åshild - prydeligbloggen sa...

Å, det fatet er jo clupeafat fra figgjo - min favoritt! Helt klart verdt turen! :) fikk du det billig, var det et skikkelig kupp!

GryNoKa sa...

Kjempefine ting du har funnet.
Fin ny uke til deg!
Klem : )

Mat på Bordet sa...

@Åshild - ja, fikk den billig men den er skadet. Men den er så fin!!!! Fin form og lekker farge - kunne gjerne tenkt meg noen flere!

@Gry - takk det samme!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...