søndag 16. oktober 2011

Loppemarkedfunn

Se hva jeg fant! En lopperunde på lørdag i Oslo resulterte i masse fint! Noen fine trefjøl, tinntallerkner, glass, serveringsbestikk (blant anne 2 iskremskjeer), en liten jerngyrte med lokk (nå blir det mini no knead bread), en aluminiums balje og annet smått.

Fine ting med karakter som jeg skal bruke når jeg fotograferer maten som kommer her på bloggen! Og neste helg er det også loppemarked! Sjekk http://www.loppemarked.info/ for å se om det er loppemarked der du bor.

3 kommentarer:

Caroline sa...

Så masse nydelige ting du fant! Loppemarkeder er så kjekt. Men siden jeg ikke har plass til mer på kjøkkenet mitt må jeg holde meg unna loppiser ;)

GryNoKa sa...

Kjempespennende ting!
Gleder meg allerede til nye matbilder hos deg.
Ha ei flott ny uke! : )

Mat på Bordet sa...

@Caroline - holder nå på å gå gjennom hva jeg kan gi til loppemarkeden slik at jeg får plass til det jeg kjøper på loppemarked....:))

@Gry - gleder meg også å ta det i bruk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...