fredag 2. desember 2011

D-Day!

Da er det kvelden før Designernes eget Julemarked og jeg pakker bilen med goodies for å rigge opp på DogA i kveld (glad for at det ikke regner). Jeg vet jeg har fått plass i kjelleren i 1.etasje*- måtte ha et relativt kjølig sted å ha stand (mys sjokolade i år) . Melder tilbake litt senere i kveld med nøyaktig plassering.

Synes det er litt mindre stress i år enn det var i fjor, men da var det tross alt første gang - jeg kan jo nesten regnes som erfaren nå. Jeg har masse deilig bæreddik til salgs - bringebær, jordbær og noen få kirsebæreddiker, mange forskjellige syltetøy, chutney, geleer, noen flasker sitronsaft, granskuddsirup, for å nevne noen ting som selges på glass. 

Ellers blir det knekk å få kjøpt i 4 forskjellige varianter, christmas cake, fruktkake med konjakk, 3 varianter biscotti og mine favoritter, Pfeffernüsse.

Om du har tenkt å kjøpe eller ikke - kom inn og si hei da vel! Det blir veldig busy til tider og jeg kan bli ganske så vill i blikket, men press deg frem og si hallo - jeg blir veldig glad for det! 

Ja, og så er det masse annet fint å kjøpe på markedet - et ypperlig sted å kjøpe litt utenom det vanlige julegaver!

OPPDATERING!!! Ja, nå har jeg fått plass i 1.etasje istedenfor kjeller - det ble litt krøll..  Men, jeg har fått en fantastisk plassering, rett etter DogA butikken. Ta til venstre når du kommer inn (altså inn i den store salen) og så har jeg fått første bord på høyre side :)) Sees :))

2 kommentarer:

Vilde sa...

Jeg skulle bort å hilse på deg i dag, men det var 30 meter kø ut døra så jeg droppet det faktisk (også siden det var juleselskap i går og jeg er sånn høvelig redusert i dag...)Hadde lyst til å kjøpe en julekake, men må vel lage den selv da :)

Håper salget har gått strålende og jeg satser på at det byr seg en annen anldening senere!

Mat på Bordet sa...

Jeg så at det var til tider lang kø utenfor ja...
Og hadde jeg vært i din situasjon så hadde jeg nok snudd jeg også - hater kø!

Nå må du bare sette i gang og bake - og ja, vi får satse på å treffes en annen gang! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...