torsdag 22. mars 2012

Det går faktisk an å gjøre en god ting bedre..

En av mine favorittkaker - Bienenstich - en kjærkommen barndomsminne, ble gjenskapt i dag. Og jammen ble den ikke bedre denne gangen her. Oppskrift ble fulgt til punkt og prikke (bortsett fra at jeg la til et ekstra 50g med skivede mandler) 

Kanskje det var fordi jeg holdt på med 1000 andre ting og lot deigen få hvile (dvs jeg glemte tiden litt) lenge. Kanskje det var fordi det var en så strålende dag i dag med smak av sommer. Hva vet jeg - bedre enn noensinne ble den iallfall!

Utgangspunktet er ikke så aller verst da, jeg mener, hvem takker nei til en bolledeig fyllt med mandler og karamell....

Oppskriften finner du her - og ja, bak den på den utradisjonelle måten, den blir best da!

3 kommentarer:

Quiltefia sa...

Hei!! Den så fantastisk god ut!! Den skal prøves i påsekferien!! Likte den utradisjonelle måten med å lage strimmler i brødform!! Jeg har laget kake med kanelfyll på samme måten!! Men du, er det ikke alltid lurt å la gjærdeig hvile så lenge som mulig!? Hadde det ikke vært for at jeg er bitte litt på slankern skulle jeg laget den imorgen........ AnneK.-)

Mat på Bordet sa...

Jeg liker den også. og som du sier så kan teknikken brukes på andre typer bakst også :)

Såklart at gjærdeig har bare godt av å hvile (lenge) men jeg er som oftest utålmodig eller kom litt for sent i gang for at deigen får den hvilen den fortjener. ..

csangolicious sa...

den gir jeg et forsøk i helgen, ser smaskens ut!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...