lørdag 14. juli 2012

Brownie cookie del 2 : browniecookieiskremsandwich!

Dette er del 2 av brownie cookie sagaen - nemlig den hvor brownie cookie treffer salt karamellis og sammen lager den mest forførende issandwichen ever...

Oppskriften er enkel, man lager brownie cookies og salt karamellis. Frys cookies. Ha en generøs skje med karamellis på undersiden av en cookie. Sett en cookie på toppen og klem sammen. Oppbevar i frysen og spis når du ikke kan beherske deg lengre.

Planlegg en joggetur eller to for å kompensere...


5 kommentarer:

Ane: Uten Gluten sa...

Himmel og hav! Det ser vilt fristende ut.

Marianne sa...

Jeg har laget både del 1 og 2 i helgen, og det var virkelig en hit! Den salte karamellisen var nydelig og hadde perfekt konsistens - den levde faktisk opp til den jeg smakte i Italia for to år siden og som jeg har drømt om siden! Takk for flotte oppskrifter, Ina!

Mat på Bordet sa...

@Ane - jeg kan ikke si annet enn at du må bare sette i gang! Begge oppskriftene er gode hver for seg, men sammen.....mmmm, ja.....

@Marianne - Så digg å ha lesere som bare kaster seg over oppskirfter! Dobbel digg at det slo an! Takk for at du la igjen kommentar, veldig gøy å få tilbakemeldinger!!

Anonym sa...

For noen fantastiske oppskrifter du har på is! De smelter i munnen min mens jeg leser. Disse har jeg virkelig lyst til å prøve ut, men har ikke ismaskin. Har du en ismaskin du kan anbefale?:)

Mat på Bordet sa...

Jeg bruker Kitchenaid sin iskrembolle da jeg har en Kitchenaid kjøkkenmaskin fra før av. Funker bra den, men du må huske på (og ha plass til) å sette den i frysen dagen før du skal lage is.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...