søndag 16. september 2012

matmagasinet NORD

Fredag på Matstreif ble matmagasinet NORD relansert etter 2 år i dvale. Anya, som er redaktør og 'chief in command' hos NORD ble jeg kjent med når hun stoppet ved standen min på Designernes egen Julemarked i fjor. Vi kom i prat, dvs det var vel mest hun pratet :), og fortalte da at hun jobbet med et prosjekt og lurte på om jeg var interessert i å være med. Ja, så ble jeg det da, og resultatet ser du her - mitt aller første magasin innlegg, skrevet og fotografert av meg. 

Ta en titt om du har anledning (bladet bør være i butikkene 20.september) Det er et utrolig flott blad - nydelige bilder, nyttige artikler og gode oppskrifter. Jeg for min del er veldig glad for at den igjen er å finne i butikkhyllene!
Ønsker du å tegne abonnement klikker du på 'bli abonnement' under tittelbildet på NORD's facebook side.

Matbloggsentralen har du mulighet for å vinne et ettårsabonnement, klikk her og prøv lykken!

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...