søndag 28. oktober 2012

Nyheter!Selv om det ikke skjer så veldig mye på bloggen for tiden så skjer det mye annet i forbindelse med Mat på Bordet. Innlegg til neste utgave av matmagasinet NORD er skrevet, fotografert og levert. Gleder meg allerede å se det i trykk!

Men, det største oppdraget jeg jobber med nå er at jeg skriver bok! Ja, det er helt sant, Mat på Bordet blir bok. Dvs. ikke hele Mat på Bordet, boken handler først og fremst om bakst, brød selvsagt, og kaker.  Deilige gode kaker og mye eltefritt brød. Noen nye oppskrifter, mange videreutviklede oppskrifter og noen gamle kjenninger. Alt skal testes (dvs bakes), alt skal skrives og alt skal fotograferes. Boken utgis våren 2013 og min deadline er SNART!!

Så dere får unnskylde at bloggen er litt på etterskudd, jeg blogger når jeg kan. Jeg har opprettet et Instagram konto og legger ut bilder der om hva jeg foretar meg om dagen. Der kan du smugtitte litt på hva jeg lager for boken i tillegg til litt andre ting som opptar meg.  På den måten føler jeg at jeg ikke mister helt kontakten med dere og er noe jeg alltid kan finne tid til. Du kan følge meg på Instagram ved å klikke på 'follow me' knappen som du finner til høyre på bloggen under Facebook og Twitter linken. 

Så blogger jeg så mye jeg kan innimellom slagene :)
5 kommentarer:

Quiltefia sa...

Hei!! Så gøy at du blir bok!! Den skal jeg kjøpe!! AnneK:-)

Kort og Søm sa...

Så spennende,
gratulerer med å lage bok! :O)

Mat på Bordet sa...

Tusen takk dere :)

liv sa...

eg gler meg så utruuuuuleg mykje til boka di kjem:) det blir så stort! eg meiner: yndlingsbloggen mellom to permar. wow.

Mat på Bordet sa...

Tusen takk LIv, jeg gleder ,eg veldig jeg også, det er kjempestas ( og masse jobb.....) :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...