lørdag 15. desember 2012

NORD nummer 2

Det nordiske matmagasinet NORD nr. 2 er ute og MPB har bidratt med søtsaker! I tillegg til søtsakene er det masse annet godt å lese om i bladet.  Hanne fra Matmisjonen tar oss med på tur til Finnmarksvidda hvor reinsdyr slaktes på tradisjonell vis, Henrik fra Palatist tar for seg svin og mulighetene man har med hele dyret. 

Lyst på en 5 retters vinterfest? Vet du hvordan du skal filetere fisk og rense hummer? Lyst å lage en ordentlig god norsk kebab? Eller lurer du på hva slags øl du kan servere til pinnekjøtt? Alt dette og mer kan du lese om i denne utgaven av NORD.

Jeg for min del skal sette meg ned foran peisen i kveld og kose meg med min utgave. Og så skal jeg være stolt over at jeg er en del av dette flotte bladet!

2 kommentarer:

Henriette sa...

flott Ina!

Sii fra om dere trenger noen festartikler til en artikkel.
Har du noen tips til lettvint og god bursdagsmat til barn, som ikke er pølse og lompe?

-Henriette B

Mat på Bordet sa...

Det skal jeg gjøre!
Hva med mini-deep-pan pizzaer? http://www.matpaabordet.com/2012/05/mini-deep-pan-pizzaer.html
Kan lages på forhånd og fryses. Pass på når du serverer de - de er veldig varme! Skal du servere til småbarn foreslår jeg at du serverer de lunkne.
Til dessert, beste sjokoladepuddingene ever....
http://www.matpaabordet.com/2012/01/hjemmelagd-sjokoladepudding.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...