fredag 4. januar 2013

Boken


Ja, nå har jeg kommet så langt at jeg skal levere tekst og bilder til boken jeg har jobbet med i høst/vinter. Jeg har testet og redigert oppskrifter, tatt hundrevis av bilder, vært lei meg og frustrert, glad og inspirert, stresset og søvnløs, redd for å ikke innfri forventninger og samtidig fornøyd med resultatene underveis. Det har rett og slett vært nervepirrende.

På mandag skal andre se hva jeg har jobbet med. De skal pirke i det, korrigere det, komme med forslag/konstruktiv kritikk og så skal vi omforme det hele til en bok. Men før det skjer skal helgen brukes til en siste gjennomgang, tetting av hull og litt gjenstående fotografering. Det blir en laaaang helg så jeg trekker pusten og kaster meg inn i siste runde før jeg leverer alt fra meg... Wish me luck :)

17 kommentarer:

Siri sa...

Lykke det, det blir supert til slutt!

Mat på Bordet sa...

Takk Siri :)

Quiltefia sa...

Hei!!så spennende!! Jeg heier!! Annek:-)

Mat på Bordet sa...

Takk AnneK - er selv veldig spent :)

Kort og Søm sa...

Lykke til med boken :O)

Anonym sa...

Hvis boka blir litt lik bloggen din - så har du ingenting å bekymre deg for! Lykke til!!

Mat på Bordet sa...

:D

Johanne Marie sa...

Jeg skal kjøpe boka di uansett, du har en fantastisk blogg og er en stor inspirasjon for meg :)

Anonym sa...

Lykke til! Du er kjempeflink, så jeg er sikker på at resultatet blir veldig bra :-) Gleder meg til boka kommer for salg, jeg kommer ihvertfall til å kjøpe den!

Jane H. Johansen @veganmisjonen sa...

Kommer til å bli knallbra! Lykke til!

Mat på Bordet sa...

Tusen takk dere - utrolig hyggelig med 'supporters' :)))

Nora sa...

Utrolig innsats Ina. Når du har jobbet så mye og godt som du har så er jeg sikker på at dette blir kjempebra. Men forstår godt at du er spent, Skulle bare mangle!
Lykke til.

Nora sa...

Å så spennende. jeg er helt sikker på at det blir kjempe bra, for du er både arbeidssom, flink til å lagemat og ta bilder. Samt god smak. Så da blir det bra!

Anonym sa...

Lykke til med innspurten
gleder meg til resultatet
klart det blir bra!!

klm Benedicte

Maria sa...

Lykke til! :)

Maud sa...

Litt sent, men lykke til.
Siden jeg er i permisjon regner jeg med å se deg på God Morgen Norge snart ;)

Mat på Bordet sa...

Tusen takk alle sammen! Nå er vi i korrektur fasen, både manus og bilder. Deilig å kommet et skritt videre i prosessen :)

Ja, God Morgen Norge hadde vært kjekt det :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...