tirsdag 22. januar 2013

Sprøstekt torsk og potetmos med spinatpesto


Jeg lovte å fortelle hvordan jeg bruker spinatpestoen jeg lagde på søndag (se oppskrift her) og i dag røres den inn i potetmosen. Torske fileter sprøstekes i litt smør og olivenolje (husk å krydre torsk med salt og pepper først) og serveres på et bedd av spinat. Ja, og så skader det ikke å ha litt ekstra pesto på toppen av fisken.
Potetmos med spinatpesto kan i prinsipp serveres med det meste - grillede kotelletter, bratwurst, en god biff er bare noen ting jeg kan tenke på i farten. Og så kan den selvsagt spises uten tilbehør....

3 kommentarer:

Linda sa...

Jeg er inspirert :-) Det blir pasta med pesto her i huset snart :-)

Anine M sa...

Åh, det så godt ut.

Mat på Bordet sa...

Så bra!
Både pastaen og torsken anbefales på det sterkeste! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...