torsdag 14. mars 2013

Boken er her!


Å utgi en bok kan nesten sammenlignes med en fødsel - ikke rent fysisk altså, men mentalt. Man gjør alle nødvendige forberedelser men når den kommer så er man allikevel overrasket. Og overveldet. Og emosjonell.
Jeg har vært helt handlingslammet siden jeg fikk boken i hendene for første gang i går. Og ja, det kom en liten tåre. Nå er jeg stadig bort og titter på den fine boken, blar i den, leser litt i den og smiler til meg selv. Navnet mitt står på boken jo. Med stor fin skrift. Tror jeg skal klemme den inn på bokhylla mellom Nigella og Jamie. 
Som førstegangs forfatter har dette vært en utrolig spennende prosess, med overraskelser underveis. Som da jeg leverte inn det jeg trodde var et utkast til manus men som viste seg skulle være den endelige. Og når jeg så Ingrid Espelids håndskrevne korrekturer på mitt manus. Og ikke minst når jeg traff henne hos forleggeren i går og hun hadde sett boken ferdig og synes den var så fin. Jeg har lært forferdelig mye underveis og har hatt en god støtteapparat bestående av Lars og Helen hos Versal og Lise og Heidi som har forvandlet det råmaterialet jeg leverte til en lekker, sammenhengende bok.
Og nå er den her. Jeg har ikke vært i bokhandelen og sjekket om den er kommet der enda, men den bør være der i løpet av de neste dagene. Boken kan også bestilles på nett,  følger du denne lenken kan du få den tilsendt i posten.

Jeg skal hvile på mine laurbær et lite øyeblikk til, så skal jeg kaste meg inn bloggingen igjen. Og så gleder jeg meg til å høre hva dere, mine lesere, synes om boken!

29 kommentarer:

Linda sa...

Gratulerer med bokutgivelse! Skal titte etter boken neste gang jeg er i bokhandelen.

ChocoLana sa...

Gratulerer så mye! Skal så absolutt kjøpe boken. Bildene var kjempefine!

Klem
Svetlana :-)

Kort og Søm sa...

Gratulerer, så gøy :O)

Mat på Bordet sa...

Takk alle sammen - det er forferdelig gøy dette her :)

stin sa...

Gleeeder meg til å lese og utforske oppskrifter!

[kjøkkentjeneste] sa...

Gratulerer! Jeg gleder meg til å bla i den!

Anonym sa...

Gratulerer!!!! Det er greit, du kann vaere meget stolt! Bildene er fantastisk!!!
Hilsen,
Silke

Reminiscence sa...

Gratulerer så mye! Jeg skal se etter den..

ninabakke sa...

Ser helt nydelig ut :)

Quiltefia sa...

Gratulerer så gøy!! Den skal jeg kjøpe!! AnneK:-)

Hanne sa...

Gratulerer! Så herlig!
Pludrehanneklem

Mat på Bordet sa...

Tusen takk alle sammen - veldig stas dette her :)

Randi sa...

Gratulerer med bok!
Er skikkelig imponert,
men samtidig ikke overrasket etter å ha fulgt bloggen din:)
Som alltid full av gode og fristende oppskrifter!

Ha ei riktig god helg!

Siri sa...

Den kan minst bo mellom Nigella og Jamie :-) Gratulerer!

Siri sa...

Gratulerer så mye, Ina! Gleder meg til å få fingrene i et eksemplar!

Mat på Bordet sa...

Tusen takk Randi og Siri :D

Charente sa...

Boken bestilt fra nettbutikken til Capris og der er prisen kr. 305,-.

Gleder meg til jeg får den for jeg elsker eltefritt brød.

Tusen takk for at du deler oppskrifter og tips med oss.

Klem fra Hilde

Trine ;) sa...

Gratulerer! Gleder meg! :)

Mat på Bordet sa...

@Hilde - så koselig! Håper den faller i smak! Tanum.no (llink på siden her) selger den også for kr. 305.- :)

@Trine - så hyggelig!

Anonym sa...

Grattis!
Gleder meg til den kommer til meg i Bxl ;)

klem Benedicte

salige lavendel sa...

Så spennende - gratulerer så mye!!

cecvig sa...

Har kjøpt boken din og likte den veldig godt. Oppskriftene er lett forståelige og mange fine bilder. Likte også det litt matte grove papiret som er brukt. Det gjorde boken god å bla i :) denne blir nok lest fra perm til perm mange ganger !
Har også fått testet et brød og det gav mersmak både i bakemåte og smak ...veldig bra :)

SynLar sa...

Gratulerer med å ha gitt ut en bok! Så gøy det må være å se sitt eget navn på en av bøkene i hyllen hjemme, for ikke å snakke om når man vandrer rundt i bokhandler.

Silje sa...

Boken er kjøpt og nå har jeg bakt nydelig brød i 2 uker! Tusen takk for flott inspirasjon. Blir det oppskrift på no knead-påskebrød på bloggen? :)

Kasiopeiia sa...

Wow - gratulerer med bok! Den ser fantastisk flott ut.

Hrafnhildur sa...

Boken var ikke utsolgt og ble med til fjells i påsken. Resultatet ble nybakt brød til frokost hver dag!Fantastisk fin bok som ble hovedtema på diverse samlinger i fjellheimen. Lykke til med salget :-)

Mat på Bordet sa...

Tusen takk alle sammen!
Det er så hyggelig med så fine tilbakemeldinger:)
Boken selger godt, må knipe meg litt her, og blir godt motatt. Kjempemorsomt!
Kanskje jeg til og med får lov til å dele ut litt smaksprøver i en bokhandel eller to :)

Charente sa...

Boken kom i posten for en stund siden, og den er bare lekker. Ligger på nattbordet og jeg koser meg virkelig.
Og du....... den sjokoladepuddingen er bare supergod, er jo bare helt fløyel!!!

Har faktisk bestilt et par bøker til - supre presanger til mine to døtre.

Klem
hilde

Mat på Bordet sa...

Å så gøy!
Veldig hyggelig at du liker boken - jeg har også en stabell med kokebøker på nattbordet som jeg liker å flippe gjennom før jeg sovner. Beste kveldslektyre :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...