mandag 2. desember 2013

Crock Pot rundstykker


Selvfølgelig går det også an å bake brød i en Crock Pot i tilfelle du lurte på det. Sprøe, luftige rundstykker kan du glemme men myke rundstykker med god men noe tett struktur  er det du kan håpe på når du steker rundstkker 2 timer i en Crock Pot. Det gjenstår å forsøke å la de heve i Crock Pot'en en times tid på svak varme for så å skru opp til høy varme og steke de. Mon tro om ikke de hadde fått en noe luftigere struktur da.

Har du en oppskrift på myke rundstykker som du er glad i, prøv med den. Jeg brukte min oppskrift på myke hamburger brød som du kan finne her. Lag deigen og rull direlkte ut til rundstykker (ingen heving nødevndig). Bruk bakepapir i Crock Pot'en og legg rundstykkene opp i. Se det litt an med baketiden. Sett på høy temperatur og sett timeren på 1.5 time. Jeg sjekket etter 1 time, da var rundstykkene fortsatt ganske klissete og deigete på toppen. Etter 1.5 time hadde de begynt å danne en skorpe på toppen. En halvtime til ga de en intern temperatur på 90 C og de var ferdigstekt. Ønsker du at de får litt farge på toppen er det ingenting i veien for å sette de under grillen noen øyeblikk. La rundtsykkene avkjøle på rist. 

Sp da vet du det - det er fullt mulig å bake i Crock Pot'en også om du skulle befinne deg et sted uten ovn (men med Crock Pot) en dag....


Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...